Monday, 20 July 2009

MATANG....

ASSALAMUALAIKUM

huhuhu tgk header aku pon da bley agak pjun ni da knape... jgn tetipu dgn header blog aku ni coz aku bkan crybaby ok... ( well use to lah.. not anymore...)

aku just nak ckp.. duk kat sni wat aku blaja bout how hard life is... the reality is already show thier true self in front of me now.. even when i was in uitm i never really care how to mplan my life properly..
here...
i have to endure but still enjoy my new life which not even my parents can help me...

so to azira and rin.. i'm a survivor bebeh....


jgn aku jd camni dalah.. bek aku idop susah skang dari jadi cam gmbr ni huhuhu


weh jgn ingat aku duk kelantan aku tros beralih kepade pembangkang dgn pos gmbr nih...

aku cume rase gmbr ni klakar that's all lah...

aku ni orgnye natural...

selg aku blom 21... aku msih lg consider dan memerhati sumer parti yg ade kat m'sia ni baik kerajaan mahupon pembangkang... (klu dulu along slalu ckp.. adik klu ko sokong pembangkang .. kompem papa halau ko kuar umah... takot giler time tu... skang ni.. emm. xde mknenye lah beb..)

luv u papa...

wassalam

No comments: