Tuesday, 17 November 2009

balik.........

k boradband aku ilang wat ke ntah brape kali ntah..mase broadband ilang tuh kemain lg bermacam idea aku nak tulis dlm blog mase tulah rase nak tulis camnih mase tu jugaklah rase nak tulis cmtuh..
so skang internet daha de depan mate.. web blogger ni pon dah tepampang luas depan mate aku ni haa.. malangnye aku tros lupe ape aku nak ckp...
k aku dah nak blik umah... tp aku dah dpt bygkan betape bisanye duk umah..
yela.. mmg aku dah plan nak g kedah.. pastuh nak lepak kl time megasale tuh sumer tp x sumer bende rancang tros jd..
nak x nak bebealik aku ngadap muke papa.. ngadap latop pastuh ngadap kucing kurap jiran sebelah...

bapak bosan kot.. tp bosan kat umah pon lg bosan duk sini so.. bek aku blik...

masalahnye aku ni rupe cam xnak blik umah. ape pon x kemas lg.. dah mcm kapal karam dah weh gilo lah.. kawe maleh nak kemah kot...

bak kate rumate aku maleh lah weh aku nak kemas tp nak blik...
kan bgus klu aku nih ade private butler dgn driver yg bleh amek aku kat sini.. kat sini butler hanye muncol dlm mimpi driver plak pemandu keter api so.. cmne lah agknye yek.. klu jd kaye chantek dan berhati mulie.. fuh klu aku se perfect tuh dah lame rmi laki masuk minang aku... tp masalahnye jauh giler kot realitinye.. ahahahahah x bleh b;ah berangan..
yelah muke x lawa asyik ken main jek....



ntah ape aku merepek ni lah weh.. awat d bengong ko nih weh..gile kot...

1 comment:

.zigha. said...

ouhhh bebeyy! kalau kau bosan text la aku. sesungguhnya aku pun sangat bosan! HAHAHA :DD