Friday, 12 November 2010

ckopla.

plan original aku nak taip pepnjg.. nak maki hamun pepuas.. siap egt nk ckp name lg untuk si penerime. aku nak ckp blik ape bnde hal nye selame beberape buln ni.. aku nk smash dy kaw-kaw biar dy sedar. tp bile aku pepkey blik. nak watpe. nak watpe. cube gtaw nak watpe. bile wt cmtu sme jek mcm ape yg aku wat for the past few month. aku bazirkan tenage, mase dan memacm lagi. cume satu aku nak ckp kat 'awk' aku ni klu org baik kat aku sekali. aku akan cube terbaik aku untuk baik kat org tu bejuta-juta kali. tp klu org wat jahat kat aku sekali. aku akan benci org tu lagi byk dri berjuta-juta kali dan berdoa satu hari dy dpt blik ape aku rse. klu bley bergande. ko rse sakit ati aku ckp kat blog. eh. aku ade ckp name kau ke smpi nak bg bangla bce.. aku rse aku x letak pon. knape? kau terase? ermm sebb ape kau terase? oh bru aku egt.. sbb kau rse bersalah. tp ego kau tu yg menyebabkan kau sekali lagi nak tolak slh sumer kat aku. nak mrh aku maki hamun ko dari blakang? paling kurg aku maki hamun bnde yg btol. len la bnde yg slh. cube kau wat refleksi diri. ape slh kau ape btolnye kau. aku pon wt jugak.. tp sorila setakat ni aku x rase aku ade slh pape.. aku rse aku lyn ko ckop elok. jgn egt gne gune ayat pedas belagak kesian bnde yg dah jadi fakta sesenang bley ubah? sedarlah. tolonglah jadi seorg lelaki yang matang yg bley trime keslhan sendri. mgkin slh aku maki kau dlm blog. tp egtla malaysia negare bebas. aku x laggr kod piawai kemanusiaan kau. kau kene taw. kalau kau rase kau kene khianat. kalau kau rase kau kene tikam dari blakang. kalau kau rase kau kene malu. kalau kau rase kau punye maruh dah jatuh. kau kene taw ea. aku ni seribu kali gande lg trok rase dri ape yg kau rse. sedarlah.. cecukoplah..






footnote: takziah diucapkan kepade ahli keluarge junior tesl yg meninggal dunie ptg td. kepade junior tesl. i'm greatly soory for what happen :'(

2 comments:

epadzz zainal said...

fuuhhh~
bg pedas2 ag jun..
xcukop panas neyh...

yeah..aku ngah hasut ko nih..
aku kt blakang ko sntiasa..
vavi btol kan...
huuuu~
menci...

btw, gmbr katun ni same da
ngan ko..muehehehe...

faizunnisaqsulman said...

cet.. nak bg panas watpe pa.. dy layak tahap ni jek.. ahahaha