Thursday, 25 November 2010

rahsia

bile org tgh buang air besar. diorg gunekan peluang yg ade untuk berfikir secare mendalam. ye. mase itulah yg terbaekk sekali. macam macam yg difikir nye. klu student yg berdedikasi. diorg mesti pikir psl formula belajar yg berkesan. klu pelajar yg kuat bercinte. diorg x yah pikir kat tgn mesti ade hp pastu bile bf atau gf tnye tgh watpe jwpn nye mesti xde watpe :P klu student yg tgh dalam sindrom bujang dan single. diorg mesti pikir ciri bf or husband idaman diorg. x pon diorg pkey mne nk cri bf. klu surirumahtgge berjaye kene tgk jam kul brape klu seblom lunch dy mesti pkey nk msk ape bile ank blik sekolah. klu waktu len mesti pkey citer indon semlm kt astro. klu org yg kuat bekerje. diorg mesti pkey deadline dah dekat. report satu haram jadah x siap lg. klu org mls bekerje. diorg mesti pkey nk lunch kt mne bile lunch time nnti. x pon kul brape nk cilok g minum ptg kat mamak padahal bru pas lunch. klu atuk nenek atau lebih specific org dah pencen. klu yg sehat tu sebok pkey cucu cicit dior x pon ayam itik lembu diorg. klu yg x brape nak sehat tu sebok pkey date nk jumpe doktor. reason nak ngelak jumpe doktor or ckop ke x ubat mse mkn pg td. klu org yg busybody. diorg mesti pkey ape jiran sebelah menyebelah buat mse dy ngah buang air besar itu sbb mereke x dpt nk spy jiran mereke. dan akhir skali klu org dlm dilema nak membunuh mesti pkey care terbaekk nak bunuh si mangse dgn care yg paling susah untuk kene detect dgn polis. knape sy tulis pasal berfikir ketike buang air besar. kerane ape yg kite pkey mase buang air besar jarang diluahkan. make ia secare automatis menjadi rahsie kite. dan knape sy secare tibe tibe menulis tentang ini. kerane sy secare tibe tibe menyedarinye ketike sy buang air besar. ape yg sy pkey. rahsie ;)








footnote:maaf entri kali ini mmg agak ekstrim dari segi kebersihan dan kesucian diri.






sesiape rase bersetuju dan nak komen silelah jgn malu malu. sy x tanye ape yg awk pkey pon :D

2 comments:

PUCCAnis said...

ohohoho...xpenah terpikir lak..aku mase dlm proses tu blur ke?
haahha..

entri anda buat saye gelak..trimas..hehe

faizunnisaqsulman said...

ur welcome ahahahahaha