Friday, 25 December 2009

urghhh!!!!!!! welcome aboard

Ermmm... cmne erk... aku pon x taw lah nak ckp cmne. Tp seriusly aku rase mmg aku ni ade masalah.
Masalah 1: aku x taw aku ade masalah
Masalah 2: aku x taw nak luahkan kat org cmne even bff sendri
Masalah3: aku try nak selesaikan sendri tp aku masih lg kat square one . x taw nak luahkan mcm mane.
Masalah 4: aku try luahkan tp aku dpt rase nnti aku menyesal x sudah klu aku luahkan. People can use ur secret as an ammunition against you somewhere in da future even family..
Masalah 5: aku kene serabotkan otak aku ni dgn soklan yg lame camni tp realitinye cmne bodoh pon soalan tuh aku still x bleh nak solve gak
~ cmne nak wat klu aku x bleh caye sumer org?
~Cmne nak wat klu aku rase sumer org mesti jugde aku bile aku pusing blakang?
~ Cmne nak wat klu aku x bleh nak rely dgn sumer org even dgn family sendri?
~cmne aku nak elakkan dari diri aku ni jd cmni?
Masalah 6: aku x pernah nak, berniat mahupon berangan walau sekilas pon nak ade dalam situasi cmni for like almost 5 years.. tp still aku stuck dlm situation nih..
Masalah 7: aku xnak consider dri aku ni jd trouble child tp aku mmg trouble dkt nak suffocates to death duk dlm situation yg maybe hanye aku dgn the Almighty jek yg taw.
Masalah 8: aku dah penat jage diri sendri dri getting hurt walau in the end aku mmg dah nazak pon kan..

So cmne? Any solution? Nah... aku taw mmg xde solution pon.. so better aku duk dediam and elakkan aku mati syahid jek kat tgh perang bodoh aku nih...

Mark dis word...
“whatever that does not kill makes you stronger”
“ make it work or die trying”

No comments: