Saturday, 5 March 2011

de la salle

salam orang orang yang cantik semua.

mood saye tengah ooohhhh! ahhhh!! huarghhh!!!. HUARGHHH!! tp tu semalam. hari mood saye okay dah. ingat nak update semalam. tapi sebab mood yang terlampau teruk. takut bile nmpk google chrome ni dok 'oppsss' tros sy patah due laptop hempuk rumate lalu terjun bangunan. okay habes disini. cube tengok tajuk entri tu. ce tgk sket. ce tgk. ce tgk. haa. hari tu afi.. blablabla. ape bende ntah susah nak nyebut. hari ni tajuk entri alaala perancis gitu. nak tahu apa itu? nak kan. nak kan. itu adelah name sekolah ni negeri perak. seperti kate rakan sekelas merangkap dramaqueen kedua saye. amelia nadzrin "you ollss. jgn slh faham ye. name sekolah jek bes. tp dalam tu sumer orang asli taw." hadoii. ape lagi gelak guling tergolek gaung lah sumer yang dengar. mane lah taknye. name tidak seindah rupe x secantik khabar.

tak ape. ckop pasal tu. hari ini plak. sebab semalam mood macam kude tak dapat mengawan. make hari ni dok pegi enjoy macam orang tak-pernah-dpt-assignment-yang-nak-kene-anta-dalam-mase-24 jam kat bandar. enjoy punye enjoy balik bilik. pergi melawat arifah. niat di sanubari nak lawat orang hilang spek. nak check same ade emosi terkawal atau x. sekali emosi beliau menjadi seperti kucing menyamar jadi cacing. tros mahu meragut kehormatan dengan gaye cilik dan penuh gaye. heh! banyak chantek kau. sukesuke hati kau jek. ditambah pulak cube meragut nyawe penuh berharge ini dengan memeranjatkan saye. helo jantung hari ni dah pump mcd lah secret recipe la. bilebile mase i bleh pergi tahu? tauhu? haha. mesti kau dah cuak kan arifah kan. jangan kamu khuatir. hidup kau lepas ni. tidak akan aman lagi. muahahaha *eiiii jahatnye. takutlah takutla.* pfftt *__* make itu sajela. kisah sinetron anak jawe ini dalam mase 2 hari tidak update blog. sekian (:



ini mood aku semalam.
*okey akak oi. lubang hidung. sile cover. ASAP.*






ni mood saye hari ini.
* okay orang ini terlebih bahagie*





footnote: pemilik blog sedang blur mahu menulis footnote ape untuk entri ini. sekian.