Wednesday, 2 March 2011

aficionado.

salam rakyat malaysia.

hoho. semalam encik google amat menguciwakan hati. nak bukak formspring dy sebok 'oopss' sane 'ooops' sini. nasib aku tak 'oopss' laptop patah due. tak ape aku sabar lagi. haha. sebab formspring yang merupakan medium kesengalan aku tu tak boleh bukak semalam make kesengalan aku berdoubletriple keesokan harinye iaitu hari ini di kelas linguistic. linguistic kau. hamek! memang bukan kelas yang sesuai nak sengal tapi nak buat macam mane. tu jek yang ade. ok habis disitu.
pastu sukantara terchenta plak kene lompat tak brape jauh dengan rumah si musibah lama. adoi aku punye nervous nak kencing x lepas nak buang air besar tak terkeluar. gitulah gamaknye punye nervous. almaklumlah. yang dy tu lari macam kuda kacuk piglet. aku plak lari anggun anggun kucing kacuk swan. mane nak laju dowh. tapi kire ok la kan. sumbang satu mate. kan arifah kan. aku yang tak warming up alaala perenang antarebangse pon kire jauh lah jugak aku lompat haha.
nampak tak tajuk entri alaala orang ade phd. aku pon mulemule tak taw ape bende alah tu. rakan sekelas yang lebih bijak dari aku yang bagi taw. aku pon bru lah nak buat mulut bentuk oooo smbil wat muke aku-penah-dgrla-words-camtu. maksdnye orang yang suke bersukan. pffft. mmg sah bukan aku. sekian.






ni mesti tak penah lompat jauh abg ni. tp tgk perut. 6 pax dowh. hebat *_*




footnote: terime kasih kepade sokongan anda ketike saye berlagak atlit malaysia ptg td. sekian