Tuesday, 1 March 2011

lari menari

totoi totoi oyap
(salam pengenalan alien)

ohohohoi. hari ini. saye dengan rasminye berlarijalan 400 meter. bangge. hidung kembang kempis. mak saye menangis terharu gembira. ayah saye tersenyum penuh bangge. hari ini saye sudah menyumbang sebanyak satu mate. yeah! ahaha. ok drama. lari? mmg bukan dalam list bakat tersimpan dalam tanah saye. jadi saye pon dengan semangat bermule akan larian berserta sorakan x bertauliah dari fans fans saye tu. setelah bermule wisel keramat itu. saye pon lari dengan gaye penuh anggun. sangat anggun sampai cacing dalam tanah jatuh cinta dekat saye. terima kaseh saye ucapkan kepade kucing gebu anis farahiyah saye. sebab bersame same saye mengharungi larian itu dengan penuh bangge. haha. sebenarnye. lari dan faizun sulman. mmg tak ade jodoh. eh silap bukan tak ade jodoh. ade jodoh cume tak mampu bersame. haha. hadoii. kesian lari sebab faizun sulman tak suke beliau. kesian faizun sulman. walau tak suke tapi kene jugak lari. mungkin lepas ni saye kene mintak surat doktor. tapi alasan ape yang saye perlukan ye. hurm. sile lah bagi idea bernas ye. mungkin saye boleh bagi alasan. 'encik saye tak boleh lari kalau lari saye keguguran.' haha. tak boleh tak boleh. hurm. yang ini plak macam mane ' saye tak boleh lari encik mak kate nanti saye tak ade jodoh' haa ni pon ok jugak. maybe saye kene potong kuku pastu cakap 'doktor tak bagi saye buat bende berat sbb potong kuku.' moralnye disini. kalau dah kene tu buat ajela. haha.





mesti beliau bahagie sebab tak kene lari. cube tgk muke beliau. bahagiekan..







footnote:pemilik blog ade satu rahsie. *tolehkiritolehkanan* ni rahsienye. pemilik blog pon tak pandai berlari. sekian.