Sunday, 6 March 2011

hang pulun ke brapa?

salam ape kabo.

hari ini 6 mac. rumate saye dah mule wat muke psiko sambil cakap x lame lagi. x lame lagi. ok horror. hari ni memang dasar pulun lah oghang kedah kataa. haa. bangun pagi elok rumate bagi nasi kerabu debakk depan mate. haa pe lagi. bedal jah bedal jgn x bedal. pagi tak brape pagi layan nasi kerabu. siap layan pegi jengok blok jiran yang gile jauh sebab. sebab. sebab eheh. rase rindu menekan jiwe dekat zety farhana. rindu lah sangat berpeleseran je kojo. pastu balik bilik x reti reti nak insaf. masih lepak tengok fesbuk la blog la. ape la. hurm. inila rupe manusia bergelumang assignmen.

puas ngadap laptop. ape lagi tibelah masenye. assignmen! ye assignmen. ye assignmen boleh tggu sekejap lagi ye. sile cik assignmen beratur blakang cik tido. haa dalam pkul 2 baru saye boleh layan cik assignmen. cik tido sile kedepan. make selepas melayan cik tido dari pkul bzztt bzztt. alamak gangguan statik. cik blog x bagi gtaw dari pkul brape tido sampi pkul 2. haa. elok time tu dok ngesot ngesot lagi atas katil punye malas nak bangun. gaye macam kene g kelas. dengan belum mandi ape jadah sumer. bangun pegi mandi. mandi gosok gigi. cucucuci muke. pakaipakai baju. haa mase tulah baru nak buat assignmen.

pulun punye pulun punye pulun toleh dekat rumate. buat muke sedih. ggrrrr. lapo. dah kene stop kejap buat milo dulu. sambil kacau kacau air. tepon zety farhana nak mintak kirim. niat nak kirim bende ringan jek. dengar die naik moto terus kirim macam nak buat sedekah anak yatim. nasib kau lah ye. lepas tu. pulun punye pulun punye pulun. teet teet. sampai dah makanan. pe lagi tron lah kebawah. tgk makanan yang bergemerlapan itu. sodap sodap. lapo lapo. teros sambar larilari naik bilik amek pinggan cawan duduk on glee. and makan. pastu pulun punye pulun punye pulun punye pulun. tibetibe. muke berpeluh. tangan mule menggedikgedik. kaki mule terkuiskuis. adoi tak boley tahan g toilet jap.

akhirnye lepas g toilet. sambung pulun sampai ketitisan terakhir darah nyamuk dan semut. siap jugak akhirnye assignment. yeah. yeah. burpp. terus sendawe. rumate cakap kenyang assignment. hadoii x senonoh betol. lepas burp tibetibe. pffttt. bukan 'pfftt' dkt mulut tp 'pfftt' dkt lain. pahampaham jelah. hehe (: so itu jelah kisah manusia tak sedar diri buat assignment bagi 2 3 minggu lepas esok nak hantar bru nak start. dengar dek mak ayah. mahu tak ngaku anak mereke. make dengan itu. sekian.





~ngee. sengih assigmen siap. ngee :D






footnote: pemilik blog baru lepas chatting dengan rumate sendiri. agaknye lepas siap assignmen penyakit sindrom bengong x brape btol melande.