Sunday, 6 March 2011

penyesalan seorang zack.

assalamualaikum.

sehat anda semua. huh mestilah sehat. makanan kafe kan sehat sehat belake. memang menepati saranan kementerian penbangunan keluarge. ok habes. today. hurm. hadoi. ari ni banyak btol ugutan lam-pt yang diterime. tak pegi perhimpunan cakap 10 minit kene lam-pt. tak pegi kelas tggu lapanbelas jam cakap lapanbelas saat kene lam-pt. tak pegi konsert pentomin cakap gua-lu gua-lu kene lam-pt. tak pegi toilet mase pillowsleepy kene lam-pt. hadoii. bukan nak merungut. bersyukur dan rase bertuah dapat masuk maktab yang keluar jadi doktor ni. masalahnye cubelah paham wahai pihak berkenaan weh. ORANG DAH KATE TAKNAK TU MAKNENYE TAKNAK LA. sile bace dengan nada lembut dah sopan ye. sikitsikit lam-pt. bile ade announcement. mesti ade lam-pt. announcement. lam-pt. lam-pt. announcement. mesin fotostate pon naik nak muntah ijau sebab asyik kene fotokopi lam-pt. ape nak jadi dengan dunia. bala bala.

ni nak habaq mai kat hangpa ni. spend satu malam pegi konsert. konsert ape? haa. konsert best. konsert ape? konsert dekat maktab. konsert ape? konsert lah! tak gheti-gheti. konsert ni ade macam macam. ade orang azan. ade orang bagi puisi same panjang macam novel kanang. ade budak kecik menggedik perasan comel carik kamera besar. yang paling best ade drama pentomin yang serupe kartun doraemon alih bahase. kan best semue tuh. mane boleh miss sampai kene lam-pt kan. tak boleh tak boleh miss tu. kalau miss mau menangis sebulan. *__* tapi itulah konsert yang ade dekat maktab indah permai penuh kucing ini. tengok maktab aku pegi konsert pon wajib tau. kau ade. kau ade. mesti lah tak ade. sebab maktab aku jek yang menggunekan pengetahuan child development beliau dalam menyuruh pelajarnye menjadi pelajar berdedikasi. haishh! kalau merungut banyakbanyak orang kate tuhan marah. kalu bisingbising orang kate pengarah marah. kalau cilokcilok orang kate haji bzzztt bzztt (gangguan statik taik) marah. abeh kalau aku buang mase pegi sane tidotido sape yang marah? hurm. pikirpikirkanlah jawapanye. sekian (:



hadoii!! wa manyak penin woo. ini lam-pt bikin komputer gua kurap woo. haiyo!






footnote: pemilik blog mengucapkan tahniah kepade penganjur konsert kesenian Islam. susah nak wat konsert. sekian