Wednesday, 9 March 2011

the new miss 20

assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh







happy birthday. happy birthday. besday sape? besday saye. besday sape? besday saye. hehe. besday sape? heh! besday saye la.
bile mase besday ni. mase ni la nak bersyukur. knape? mase lah ade keluarge yang sengih sengih wish happy birthday. ade mama. ade papa. ade abang kakak yang sayang saye lebih walaupon kekadang mintak penampor. ade anak sedare yang sanggup leset air liur diorg dekat laptop yang sampai sekarang maseh tak dapat dihilangkan kesanye.
bile tibe bab kawankawan. hurm. mase inilah kawan baik sejak kecil telefon dan menjadi orang pertame yand wish besday. mase ni lah terime wish dri kawan yang berade diseluruh pelusuk dunie. mase inilah orang datang kat anda dan sembur segale bale campuran ramuan kfc sejak turun temurun dimane rahsie nenek moyang tersebar luas. mase inilah mase untuk saye excercise tghtgh malam kejar sane kejar sini. mase nilah orang yg kenal tapi lupe tros keluar dri bilik and jerit happy birthday dengan terkinje-kinje excited. ye sy taw sebab sy buat begitu jugak. tapi saye sayang mereke semue. sayang sangat *pfttt* mase inilah wall saye akan penuh dengan wish besday yang ssay appreciated skali dis year sbb saye sengaje x letak besday dlm fesbuk.
mase nilah boipren boipren diluar sane. eh lupe saye tader boipren. haha. okay habes.

disini pemilik blog nak cakap terima kaseh kepade semue yang telah wish faizun sulman happy birthday. pemilik blog syg anda semua :)






ini saye.





footnote: assignmen tak siap lagi.