Monday, 21 March 2011

ni sape name ni? oh faizun.

assalamualaikum.

hurm tak ade idea nak update sebenarnye. haha. tapi almaklumlah ade orang tu dah rindu sangat sampai suruh update. okay. tak ape tak ape. saye paham. rindu saye. saye paham. haha. tuantuan puanpuan sepertimane guruguru pelatih berjaye lain saye dimestikan untuk pergi sbe@pbs@ros. Oooohemjayyy! tige bende yang sebenarnye satu ni aku kene cakap kat sumer orang dekat sekolah dari guru besar sampai abg kafe eh salah kantin yang ehem ehem bolehlah. esok kene wat koborasi dengan abang kantin ni. nak bagi makcik kantin berbulu haha. yeah itu matlamat esok. nantikanlah. haha. okay datang pagi pagi duduk depan budak beratur ramairamai. oh betapa saye mengidamkan tempat itu mase sekolah rendah. well pahampaham jelah saye tak suke berdiri lamelame. so lepas tu. ade staff meeting and saye join. pagi pagi dah ade meeting yaang dibuat di jeng jeng jeng. dimane lagi. kantin! yoohoo! kantin. yes *__*

saye dapat meje dekat bilik guru. kau ade. kau ade. haha. saye kene duduk sebelah uztazah yang sangat sangat senyap dan asyik kene ngumpat dengan cikgu lain bile dy tak ade. percayelah saye sentiase mendengar. hehe. lepas tu puas saye jalan satu sekolah. satu perkare yang andaanda semua perlu tahu sekolah itu cuma ade 3 bangunan utama. make pepaham jelah. so hurm dlm setengah jam saye sudah pusing habes satu sekolah dan amek gambr semua bende yang patut. so duduk dalam bilik guru dan ape lagi bilik guru tu banyak bende taw nak buat seperti hurm. main game handphone. gayut dengan zetyfarhana. well banyak lah tu. kan. kan. kan.

okay pukul 11.50. yeay! akhirnya ade kelas. yeay! masuk kelas. kelas tu antare yang ujong. so bile lalu nak ke kelas tu bdk dari kelas lain memberikan ayat yang buat saye rase macam superstar. okay bagi andaanda diluar sane yang mahukan kehidupan selebriti secara pantas dan efisien. jadi cikgu. okay budakbudak tu sebok mahukan saye masuk ke kelas mereke. sory kids. i tak masuk kelas u alls ari ni. haha. okay masuk kelas saye patut ajar seni. seni. SENI! zetyfarhana. seni. semua orang dalam linkungan kehidupan saye tahu betape huduhnye serta artistik nye lukisan daye. duh. sile tengok buku nota saye serta finegan. so saye pon rase seni bukan kehebatan saye saye terus ajak budak tu main game. mule-mule diorg seronok lepas tu mengamuk. okay cukop disitu. baik perempuan tau lelaki semua mintak penampar. tapi saye seorang guru yang baik lagu penyabar serta bersopan santun. okay. okay saye mengaku saye kene buli. haha. bile saye dapat balik whoa! syukur! okay lepas ni saye akan buat dekat tempat lain pulak. baik pergi sekolah cina. diorg ngumpat saye saye x paham. haha. lepas ni saye nak join chee mungkin. (:





haa macam ni lah saye excited bile dapat high scores dalam game saye. hoho







footnote: saye sangat bosan. dan saye sudah puaskan kehendak arifah zainal. haha