Tuesday, 5 April 2011

bile die datang lagi.

heya people.

hadoi seronok nye hari ni. hari yang sangat seronok. eii. seronok betol. well. yelah mestilah seronok kan. bangun pagi lambat nak hantar auliya azmi pegi muet. masuk kerete tgk ade setompok taik burung dkt cermin depan. terbaik. bile bawak kerete orang lain dekat jalan sumer bawak kerete macam nak bersiar-siar tepi pantai saye sorang jek gaye mcm nak race formula one. tu yang terbaik tu. sampai sekolah muet siap parking baru nak tutup mate tido dalam kerete ade pulak ustaz berjanggut bagai tegur. tak bagi parking situ sebab tempat parking pengetue. ok. aku dah over amek tempat parking pengetue. balik dari muet. tengah tido lene-lene. penyakit bulanan yang mule reda malam semalam datang balik secare tetibe. whoa! seronok betol jumpe kawan bulanan ni kan. boley berbual mesre. kalau reader lelaki memang tak kan paham. reader perepmpuan harap paham lah ye. elok mimpi baru nak menerjah. tibetibe datang satu tekanan di perut dan meningkat naik pulak. hadoii. ape lagi berlari ke tandas dan tros ~tuuuuuuuuttttttt~ siaran tergendala.

petang pulak ade lawan badminton. disebabkan saye dah penat jadi orang saket. ape lagi dengan berbekalkan muzik yang dimainkan. mule keluarlah roh gadis majlis saye. so here it goes. hari yang indah permai serta penuh motivasi indah.




footnote: pemilik blog takaut nak jmpe mdm tan esok. sekian. haha