Friday, 8 April 2011

mari bunuh cikgu

yo peeps.

haa. lihat tajuk diatas. kontroversi? haha. seriusly dunie sekarang ni ade hobi baru iaitu bunuh membunuh. bukan dalam game ye anda anda. tapi ini real punye. hurm. skang ni pekerjaan paling mulie serte berdedikasi tinggi ni pon dah selalu sgt buat part time bunuh membunuh. hadoii. kalau keje nak bunuh orang ni mmg halal dah lame agaknye tokey fesbuk bankrap. tulah org zaman skng ni dah banyak sangat keje sampai xnak wat keje last last xde keje pulak. kalau dulu pembunuh jek yang bunuh org. zaman skng. cikgu student sumer dah mule menjinakkan diri dalam profesion ni. anak dare zaman skng ni pon boipren baru senyum dekat mak nyah sket tros nak bunuh diri. pastu pilih tempat sikit punye bangang punye rendah. saye x kate lah orang yang nak bunuh diri tu bangang,. saye cume kate tmpat bunuh diri rendah jek. murah betol nyawe mase akhir zaman ni. *sigh* mane x murah. bdk kecik curik pemadam 20 sen. huissh besar btol dose bdk tu. haa. bunuh. cikgu marah sket sbb salah eje perkataan jek. haa x puas ati. bunuh. boipren kapel dgn pondan. haa kecewe. bunuh. pasni. makcik jual ikan xnak bagi murah. haa kedekut. bunuh. pak guard x bagi keluar seblom kul 10. haa saket ati. bunuh. HEP bg lam-pt. haa geram. bunuh. haa senang aje citer skng ni. bile terdetik jek rase nak bunuh. tros bunuh. setan skang ni tgh nyanyi lagu ke$ha buat wild parti sebab seronok sgt tgk umat manusie ni sebok buat keje part time bunuh sane bunuh sini. kalau muke memasing hensem cantik macam edward cullen xpe. haishh. ape nak jadi? susah den nak kato. secare jujurnye skng ni pon ade jek rase nak bunuh orang. so ptut x saye bunuh. haha. yelah kan macam trend gitu kan. bagi sesiape yang kenal saye. esk klu tgk geng kite macam kurg sorg ke ape x pon lepas semggu macam dah lame x nampk org tu. haa pepaham jelah. haha. macam saye cakap tadi. kan da jadi trend .




tgk teddy bear pon nak bunuh diri jugak. bala. bala.





footnote: arifah cantik header awak. ikhlas ni. *__*