Sunday, 3 April 2011

diari sunyi zed zaidi

haaishh.

tengok tajuk mesti orang macam pikey. dah apehal pulak makcik sorang ni. mule lah tu. nak start la tu brain cancer lah tu. haa. ketepikan semue pandangan sinis mate juling kau orang semua. okay. saye taip ni memalam buta nak masuk pagi buta. kurang lebih sket tambah pkul 3.20 pagi. haha. keje banyak sangat sampai tak nak wat keje. bile tak nak wat keje jadi tak ade keje. ini lah keje ni jadinye. okay byk sgt perkataan keje. now berbalik pade diari sunyi ini. tapi kenape zed zaidi? haa. sebab die hot? sebab die hensem? sebab die jadi awie version kurus tggi mulot nipis dalam citer sembilu yang episod dy dari aku darjah 4 smpai form 1 x habes habes tu. atau mugkin sebab dy ade bising pasal seniman ape bende ntah dekat dalam melodi ari tu. ape? jgn terkejutla. saye bace surat kabar taw. haha. tak tak. saye pilih zed zaidi. sebab. hurm. sebab. hurm. ala tekela tekela cepatla teke *pang!* maaf berhenti seketike baru dapat pelempang tuuuuuuuutttttttttt...
~siaran tergendala~ *skrin gelap seketika*

haa okay dah. walau telinge maseh berdesing. sebenarnye saye ni sunyi. haha. sunyi macam mane tu yek. nak kate tak ade anak . nak dekat dapat menantu dah. sori nikita ye. tommy punye duit x ckop lagi. aunty malas nak tolong suppport. nak kate anak x ckop dah tambah lagi sekor name daniel hermantino. haha. cepatlah ucap tahniah!! *__* ape? ape lagi x ckop sampai sunyi sunyi ni. well as you all know. i ni kan single mingle. haha. kawan i sumer ade bf i jek tak adew taw. *pang!* sekali lagi ditampar.

so bile tetgh malam baru habes wat assignmen smbg tgk glee nyanyi nyanyi lompat lompat tepi rumate bile dah tido nyenyak macam kayu balak baru terase sunyi bile tgk handphone yang x dapat barang satu msg i love you pon. eh adela ade. dapt msg i love you. ade. die tulis cmni. ' i love you. susah untuk diluahkan? sile type on love dan hantar ke blablabla' haa tu jela i love yg saye dapat. tu yang kadangkadang ade macam sikit sunyilah. haha. tapi kadang kadang juga. selalu mana ada. sebab saye kan ade. hurm. ade. hurm. kawan. bile kawan saye ade. sunyi pon kurang la. nak ilang tros mmg tak lah kan. tapi kurang tu ade. so terime kaseh kepade kawan. sekian.





bile besar saye nak jadi justin bieber! erkk? eh. salah saye SUNYI!!!










footnote: kenape zed zaidi? well sebab dy ryhme. tu jek. haha