Sunday, 3 April 2011

my second son

yehoo people.

saye sudah mempunyai anak baru. yelah sejak tommy busy dengan preparation kahwin ni kan. saye terpakse menumpang kaseh terhadap anak baru yang zulaikha ilias beri kepada saya. beliau memberikan saye seekor kura-kura yang diberi nama daniel hermantino. beliau tidak pandai berenang. tidak pandai bercakap apatah lagi menyanyi lagu kekanda adinda. dan yang paling penting beliau mengamalkan diet kurang sihat sehingga saye tidak perlu memberikan makanan terhadap beliau. oh dan tidak lupa aksesori terbaik beliau ialah perkataan 'Terengganu' di belakang badanya. al-maklumlah anak yang satu ni liar sikit. kecik-kecik dah buat tattoo. tak ape akan ku didik beliau menjadi kurakura soleh. erm yg blog version saye dah letak dalam ini spek merah jambu. so sape yang lawat lawat blog ini sile sile bagi anak anak saye makan. haa jgn terkejut kalau nampak daniel selalu berdua. well nak buat macam mane. dy playboy sket. tak same macam abang dy yang setia tu. anak saye yang kali ni mmg playboy. ni dekat dlm blog pon maseh bwk awek lagi. haa tgklah tu. berperangai x senonoh mereke berdue. haishh. inilah masalah bile kite ade anak ye ibu bape ibu bape diluar sane.



daniel hermantino. tgh dukung anak from previous relationship. T__T


so kalau andaanda lihat kat sidebar tu dy dok berduaduaan tu. sile sile lah jauhkan diorg and bg makan tempat jejauh. macam saye cakap. ssh nak didik anak ni. haishh *__*






footnote: macam mane buruk perangai dan sumbangnye suare beliau ketika nyanyi lagu kekadan adinda. beliau maseh anak saya. haha. kene carik perempuan baik sikit ni untuk dy ni. sekian