Sunday, 8 May 2011

saye pon hana tajima jugak

heya peeps

kenal hana tajima? tak kenal? hah. loser.


haa kenal dah.


cube tgk gambar kat atas tu. cantik? oh yang ni x sampah. ini memang cantik. sebab dy cantik semua orang nak pakai tudung macam dy. orang x paham seni bile tgk gmbr kat atas tu mesti pikey ' serabut lah tudung dy. gaye men campak atas kepale jek' orang yang cakap macam tu sile tampilkan diri anda. silela. sile. jgn malu-malu. sebab saye dengan rela dan berbesar hatinye sedia memberi hadiah sepakan secare bertubitubi. mulemule nampak macam letak atas kepale gitu jek. pin siap. tapi setelah hampir 3 jam. aku ulang. 3 jam. aku dengan arifah zainal mencube. sampai sekarang x reti reti lagi. puaslah try macam haram. hah! haram x dapat pape. tapi bile aku pegi ke pusat membelibelah terdekat. haha. aku tgk berjuta orang pakai tudung macam hana tajima. hurm. jeles. ok. ni ikhlas. memang jeles. nak pakai jugak. nak pakai jugak. nak muke macam hana tajima. erk. faizun sulman. cube sedor siket. kau pakai tudung gaye hana tajima ke. gaye fatinliyana ke. muke kau gitu jugak. x kemanenye paras kecantikan. make cube terime realiti. hadoi. tapi tak salah nak mencube kan. lepas aku tgk lagi orang yang macam hana tajima tu aku pikey pulak. brape lame dy amek pakai macam tu. x panas ke. x rimas ke. macam macam lah aku dok pikey. puas pikey sambil sedut cool blog sampai habes rembat orang sebelah punye pulak pon still pikey lagi. akhirnye aku buat keputusan. aku faizun sulman. bukan hana tajima. tapi kalau ade mat salleh name simpson kawen dengan aku make jadila aku faizun sulman simpson. *sile tahan diri anda dari muntah di hadapan blog saye* so aku pakai elah gaye tudung yang aku rase selese. aku punye prinsip selese. pakai. pin. siap. ahah! mudah. tudung pon malas iron. kepade bakal suami. sori. i memang selebet. kalau hana tajima cantik macam tu. aku pon x brape cantik macam ni. bersyukor jelah tuhan bagi muke. kalau x bagi muke macam mane? makan pon lalu tempat lain tau tak. ish. kesian. ok habes. pade same nak adi hana tajima. teruskan usaha anda. tapi hana tajima x nak jadi korang. so. mane aci kan. maka pikey pikey kan lah ye. sekian.



footnote: nak tgk fesbuk hana tajima. aku add dy as friend. best lah gak bley chat. gosip. tp mahapla kene ckp omputih. dy x paham sgt bahase melayu kite ni. klik sini

5 comments:

epadzz zainal said...

wah...ko kawan ngn hana tajima.
siyes weh.
aku jeles..
kah3

faizunnisaqsulman said...

ko klik ke?

JIJI YU said...

mu saeng nga epah tajima ko hana tajima

faizunnisaqsulman said...

well i hana tajima mmg kawan dengan semua orang.. hahaha

yaya said...

aku pon dah try byk kali tak jadik and tetibe dah rasa macam tanak jadik hana tajima. hana tudung saji pon layan lah. hoho