Monday, 13 June 2011

Day One : 10 things about you

kalau xde orang nak taw pon aku nak buat jugak. huh.


1. boleh jadi seorang yg sangat pendiam.

2. walaupon berbadan besar boleh 2 hari x makan sebab tgk citer korea. (rekod terbaru)

3. sangat suke try perise air pelik pelik. pernah sekali minum air rase bunge rampai.

4. selalu bangun awal pade hari x sepatutnye bagun awal.

5. boleh jadi sangat pemalas dan boleh jadi sangat rajin. bergantung pade mood.

6. sanggup tido dari buat assingment.

7. sanggup tido dari bangun siapsiap nak pergi makan.

8. mulut yang sangat jahat tapi hati baik ;p

9. sangat malas nak excercise. sebab tu badan besar

10. cepat rase menyesal kalau terase diri buat salah dekat orang lain tapi x pernah ngaku.



footnote: aku join arifah zainal main game ni sebab aku xde idea lansung nak update entri. sekian.

1 comment:

epadzz zainal said...

nombor 8 tuh..
hahaha