Wednesday, 3 August 2011

abang lan mengganas lagi

salam ramadhan.

haa dah name pon bulan ramadhan. bulan menhan nafsu. tapi aku x paham apesal la ade orang x reti bahase. nafsu tu x reti reti nk ditahanye. ni aku bukan cakap pasal nafsu makan. nafsu shopping. tu semue nafsu biase. ni aku cakap pasal nafsu lain yang lebih hard core. nah! hambek.

mase bukan bulan pose ko wat atas moto. mase bulan pose ni ko buat dalam keter plak ea. bagus. bagus bebeno la tu kan. ko ingat ko buat dalam keter cermin tinted gelap macam gerhane orang xtaw agaknye.

wahai abang lan oi. ckopla. kalau dah x tahan. pegi kawen sane. haa dah kawen hari hari ko nak lanyak pon ikot suke hati ko. rumah aku ni semua anak dare. mak ayah jauh. kalau ade boifren pon. xkan lah keje nak jadi pakguard kot dok wat khemah depan rumah aku ni sebab nak jage awek awek diorg.

aku taw ko rase rumah aku macam syurge lah kan sebab ade 12 orang anak dare cantik manis duk dalam tu. tapi masalahnye muke ko tu bukan macam 'rain' (artis korea) bukan macam shaheizy sam (artis malaysia autistik) dan juge bukan macam sha rukh khan (artis hindustan yang fesyen rambut same dari dulu sampai sekarang). bukan lah aku nak kate kalau ko hensem ko boleh buat jugak bende tu. tapi at least kalau ko hensem adelah rase kesian siket kitorg dekat ko. ehem. haha.

dah. dah. ko ni abang lan oi dah tahap wajib kawen. g mintak mak ko bini sorang. jgn nak nyusahkan orang. aku lastik karang sia-sia ko menegakanye. sekian.

p/s: kepade sesiape yang ala-ala pelik aku dok marah sangat dekat abang lan atau berpendapat samada abang lan tu boifren aku ataw x. haa sile lihat entri 'abang lan suke pakai 'cap'



footnote: maaf jika ada berbaur ketidak senonohan dalam entri kali ni. sekian.

3 comments:

Azira Hafiza said...

Bulan puasa pun tak insaf lagi? Apa nak jadi, apa nak jadi *lagu s.m salim. Hahaha.

Selamat berpuasa Pejungg :D

faizunnisaqsulman said...

selamat berpuase zigha. haha

haa taw xpe. aku pon x paham org org ni. gile x mertempat. hadoi.

Amirul said...

ape kebendenye pakai cap tuh?
Cakap laaa...
aku nie dah dewasa..hehe