Friday, 23 September 2011

untuk kawan-kawan saye.

saye saje amek question ni dri games tanye-tanye soklan tu.

'being honest straight from your heart, tell readers of your blog who you really are.'

haha. saje jek amek soklan ni. sbb bru jek review gambar lame lame. tetbe rase mcm rediscover diri sendiri pulak. mahaplah ye. entri kali ni ade berbaur feeling basi siket haha.

datang terus dari hati. mcm mne ek. erm wahai kawan kawan ni betol dtg trus dari hati. haha.

1. nampak macam x kesah tapi sebenarnye sangat sangat sensitif.
(haha. kadangkadang diri sendiri pon menyampah buat perangai gitu)

2. tahap pemerhatian yang tinggi cume kalau nak la. tapi saje buat buat x perasan.
(haha. korang jgn ingat aku x nampak :p)

3. selalu rase kalau orang name faizun sulman xde. kawan kawan dy xde feeling ape pon. mcm dy x penting
(sorry maybe this is just my ridiculous thinking)

4. tak pernah tunjuk caring tpi sebenarnye care.
(sebab aku x reti. sekian)

5. sgt susah nak syg org dan lg susah nak benci orang.
(mungkin saye aneh)

6. sangat susah terime nasihat orang. sangat susah.
(ni i think everybody already know this)

7. sangat sangat tak suke same dgn orang lain. x kesah dalam ape saje pon.
(perkare paling paling x suke)

8. bile dah ade orang yang same, akan cube sedaye upaye untuk cari bende lain supaye jd lain.
(ok. explaination pening. pepaham jela)

9. luar nampak ceria tapi sebenarnye orang yang sgt 'cold' dan kuat berdendam.
(ooopss. sori terdendam pulak)

10. tak suke orang gese, pakse dan menyuruh secare kasar.
(biaselah tu sape yg suke kan)

11. sangat sangat sangat degil.
(sangat sangat sangat)

12. x pernah memberi nasihat lebih dari sekali.
(nak buat ape bg bebyk klu x ikut. bazir.)

13. boleh menjadi sangat panas baran jika ade di'on'kan suisnye.
(tgk tempt gak nak baran)

14. seorang yang sangat setia.
(haha. ni promosi diri namenye)

15. selalu buat muke xde feeling dekat orang yg disukai.
(ehem. ehem. sbb tula selalu x dpt)

16. selalu cube nak berubah jadi lebih baik tapi selalu x berjaya.
(mungkin niat yang salah kot)

17. kuat jeles. tapi jarang sangat tunjuk.
(ni x pasti. rasenye kot.)

18. nampak macam yakin. tapi fakta sebenarnye ade keyakinan diri yang sgt rendah.
(i'm fake.)

19. selalu rase x puas hati dgn keadaan sekeliling tapi suke comfort diri sendiri jugak.
(abeh sape nk comfortkan.)

20. x suke ditegur bende yang same berulang kali dan menjadi target sesi teguran dikhalayak ramai
(ni pon sapelah yang suke kan)


haa amek ko. ni betol tros dari hati ni. kepade kawan kawan saye. kalau anda bace sapai no 20 ni. terime kaseh sbb tu tndenye anda syg dan bebetol nak kenal saye sebagai seorang kawan. sape yang sampai no 3 da tdo tu. mintak ampulah ye. mesti sbb entri ni boring atau mungkin saye yang boring dan memboringkan hidup anda. haha.



footnote: entri ni panjang.

3 comments:

Mardhiyah Maidin said...

first one to comment and well, i know most of it....hahaha

Azira Hafiza said...

Pejunnn! Rindunya kau! Dah tak ada org nak sabarkan aku macam kat Merbok dulu tau. Teman aku minum ayaq asam Hahaha :D

epadzz zainal said...

xdapat den nak nolong..
ha ha ha...