Sunday, 22 April 2012

cemburu

salam.

kisah cemburu ni banyak. rasenye paling byk nak citer mestila cenburu aku. ape aku nak cemburu sebenarnye. entahlah. mungkin aku rase orang punye hidup lagi bertuah dari aku kot. hish tak elok pikey macam tu. habes. dah keluar dalam otak. nak bagi masuk balik macammane? ade idea. kalau aku dapat hilangkn cemburu ni memang lame dah aku hilangkan. bukan nak sangat pon. aku penah tnye kawan aku. kire penyakit mental ke kalau aku annoyed dgn semue orang. yes betol semua. infact bukan org jek. dgn kucing tgh tido pon aku cemburu sbb dy just kene makan dan tido. pastu elok dok mengawan dengan kasut. ape kes?

ok. fokus. haa cemburu. ni lagi satu hal ape kes? kawan aku baru cerite ade mamat creepy dok pi usya dy dpn pakwe dy. dalam hati aku ' untungla da ade boipren pon ade org duk sibuk pi usya buat muke creepy dekat kau' tapi dalam hati jela aku cakap macam tu. giler kau nak cakap depan depan. malam ni jgk dy pindah rumah agknye.

see? bende macam tu pon aku cemburu. aku tak tau la kalau secretly ade orang cemburu kan aku tu sumpah aku tak taw. yang aku taw skng ni aku cemburu dengan semue bende. aku takutla bile cemburu banyak sgt ni bawak kepade dengki. dah susah pulak kan.

" erm psl part annoying tu aku xtaw. haha."

sekarang ni bile orang duk citer masalah mereke kepadeku. dan aku rase macam.. hey isu ko ni small the matter la. bende ni pon xley nak pikey ke. itu dalam hati.. depan depan ckop dengan buat muke poker face dan pretend mcm aku dgr bile dy nak respon aku senyum. dah ckop sampai situ.

gaye macam jahat tapi nak buat macam mane nokk. yang annoyed nye aku bukan dy. karang aku duk pi lepas tak tentu hale btol karang kene anta gi spital mental. mak bapak aku jugak susah. diorg takde susah mane pon.

hurm tula. aku rase aku homesick kot. lame sgt duk perantaun x dgr x nampak suare muke mak bapak aku. tu yang jdi mengong gini. haishh mintak diperkuatkan la motivasi diri ni. nak exam dah ni. ckop ckop la dengan bengong tak tentu hale tuju tanpe objektif ni.

ntahla. aku ni x ckop bersyukur lagi kot. aku sebenarnye ok jek. aku mule annoyed bile org tunjuk dy ade beli barang baru mkn sedap sedap kuar jln jln bile aku tgh xde duit. aku jadi menyampah bile org ade peluang nak gaduh gaduh lovey dovey pastu bunyi msg tit tot tit tot bile aku skng ni xde boipren. dpt msg kiut miut pon dari maxis. tak ke sedey tu. aku jadi annoyed bile org rajin, duk bertape dekat library pikey lagi cepat dari aku, pandai jawab lagi dari aku, muke cantik bijak penyarah suke markah tinggi and on top of that alim pulak. bile i have none of those. see?

byk betol aku cemburu.


footnote: dgn layout blogger baru ni aku rase mcm professional blogger ade bile nak post entri baru and dear blogger, ur dashboard sucks! sincerely me. 'tgk dgn blogger pon aku annoyed jgk.'

1 comment:

Celine Luggage bags said...

Twoway celine handbags may celine bag be by far the most handy. It is celine luggage easy to correct this Celine Boston Bag in order to match your own clothes, if or even to never performed to hand or even wait make. It’s such as you may have 2 shopping bags. Celine Handbags by using necklaces may be the best Celine Luggage bags subtle. fabric necklaces might Celine Tote greatly enhance the actual conception associated with divine design, and assist celine purse strengthen the celine purse actual general goody.