Thursday, 19 May 2011

blog aku mampu bermimpi

heyo people.


cube tgk atas tu. eh. eh. mane gmbar mamat tak gosok gigi setahun sampai berulat gigi dimane setiap kali andaanda bukak blog saye kene pejam mate sambil tgn sebok cri mouse sebab nak scroll bawah cepatcepat.

mane?

mane?

rindu?


adelah awak. hikhik. *gedik* tapi aku bg versi kecik punye. haha. terime kaseh kepade blog nescafe+milo sbb bile aku dok scroll blog dy atas bawah atas bawah ade entri dy time tu bagi cadangan camne nak wat header. memandangkan aku tak mempunyai bakat gune adobe photoshop, photoscape dan segale macam photoeditor lain aku pon try jelah website tu. name dy photovisi. bukan visi sekolah. tapi photovisi. kalau nak try klik sini. haa yang kat atas tu lah hasilnye. roomate aku cakap cantik. so aku pon percayelah.

bile orang puji kene percaye. bile orang kutuk kite kene buatbuat tak dengar jek. tu semua gangguan. haha. ok. so. hope sape yang selalu bace falsafah sampah yang ade dalam blog ni. teruskan membace lah ye. jgn risau memang aku bagi bce free jek. x yah bayar. tapi kalau baik hati serta bermuke indah. kliklah sket nuffnang yang dah berabuk bertaun tak taw ade orang klik ke tidak tu. aku tgk follower dah bertambah. Masya-Allah. betape gembirenye aku. hehe. tu yang esok exam pon malam ni senyum sumbing lagi haha. so thanks ye kepade sape yang follow. thanks a lot. sekian.


footnote: memang sudah lame mengidamkan header sendiri. haha. *katekate orang x reti gune photoeditor. muahaha*

2 comments:

epadzz zainal said...

hermmm...
sebb ade gmbr mamat
tk gosok gigi atas tuh
make.ok lah header ko.
tapi...kalo besar lagi kan cantik.
tambah width
hight dah cun..
nak jugak.
buat 1 tuk aku deh.

congrats follower ko
dah bertambah.

faizunnisaqsulman said...

hahaha klu naik 75 bru sku letak shoutbox. pastu ko nak shout ke yelled ke ape ke wat jela ea