Wednesday, 18 May 2011

orang kite minat korea. orang korea minat kite?

heyo peeps.

brape ramai orang kite yang suke korea. kalau orang korea tu. semuanye cantik. semuanye baik. semuenye elok perangai. haha. buat pengetahuan semua aku bercakap bagi pihak roomate tercinte aku. aku ni liberal lagi universal. semue pon aku layan. ces. dah cukup berpure-pure pijun sulman. padahal dok mengadap laptop 24 am tgk korea. puas lah seseorang yang tidak mahu disebut namenye membebel dekat aku pasal kesukaan aneh aku ni. alarh macam lah aneh sangat. kalau sepuluh orang kau tanye suke korea tak. 9.5 akan cakap suke. alarh yg sorang tu separuh separuh sebab dy bajet cool kate x brape minat padahal dalam hard disk dy xde cerite lain selain yang berbahase korea. haha. tu namenye denial. kalau aku. aku memang suke korea. roomate aku cakap sebab diorang hensem kiut miut comel lote kulit gebu badan hot kaki panjang. sebab tu aku suke. dah tu? dah memang lumrah fizikal diorg macam tu. dah aku memang suke. nak buat macam mane. setakat ni mak aku belum pernah cakap lah dekat aku ' dik jgn tgk orang hensem sebab x elok. tgk orang x ensem jek baru baik untuk kesihatan'. sumpah belum pernah lagi. kan manusia memang sejak azali memang suke bende cantik. cume definisi cantik jek setiap orang berbeze. jadi rasenye x salah kot. cume jangan amek mase study. errr. ok kite troskan topik seterusnye. haha. dah tgk gambar korea yang korang suke sangat tu. haha.




korea! suke.





korea! shukew.





korea! sweet.




korea! shuweet.






hek? sampah





lagi? sampah.


nampak sekarang ape maksud aku. gamabr atas hiburan gambar bawah kesedaran. hurm. aku ni walaupon suke korea. bile datang mpop kejadah ape ntah tu. memang hati aku teros off lah kan. x seswai nokk. mak x shukew. haha. entri sekadar hiburan. sape emo jmpe aku. carik sendri aku kat mane. sekian.



footnote; lepas puas kene bebel dengan roomate. bru nak sedor exam esok! haha.

5 comments:

ghosttwinlight said...
This comment has been removed by the author.
Azira Hafiza said...

Aku mmg minaaaaat dgn Gula Gula ni. HAHAHA.

JIJI YU said...

aku nak beli album gula gual..weh pijun..ape kate ko wat sengang2 sikit..aku ni rabun unta weh

faizunnisaqsulman said...

zigha: mmg entri ni special tok ko.

jiji: haa ok bos.. pasni aku wat entri mmg bg lg jelas punye haha

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


adooiii...sakit btul kpala bila tgk k-pop m'sia..xde identiti sndri ker diorg ni? blk2 nk tiru budaya org..sampah btul!!

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE