Tuesday, 31 May 2011

life aku life aku. life kau. life kau

salam semua.

pe habaq. lame x update. err. tipu bru jek tadi update. tak baik tipu tipu. ok. cuti ni tak ade keje lain. dok sebok bantai tgk youtube. biasela. nak gune wifi maktab mesti sah sah kene blok. nak pinjam broadband kawan. dy pon x puas nak tgk. so pe lagi balik rumah dah tak ade keje lain dah youtube dulu aku sebat. haha. ok. aku jakun.

tapi bile aku dok sebok jadi youtube addict. aku perasan. macam macam orang ade dekat youtube ni.

ade yang macam ni.



ade yang macam ni



yang macam ni x yah cakaplah kan. memang banyak.




eheh :)


ade jugak yang macam ni.



erk *_*



ape aku try nak kate. bile aku dok tgh tgk orang orang ni kan. aku selalu pikey. macam mane life diorg yang sebenarnye. haa. senang ke? susah ke? sibuk ke? tak pon memang free giler sampai bley buat macam macam dekat youtube. lepastu tangan gatai tgk fesbuk plak. bile aku tgk kekawan aku. tgk macam mane life diorg. mak ai. macam best. tgk yang kawan yang ni. mak ai. bestnye. tgk kawan yang tu pulak. fuyoo. macam best jugak.

tapi aku tak pernah tepikey ape kawan aku tu rase bile diorg tgk life aku pulak. maybe diorg rase same macam aku rase. maybe diorg rase life aku sangat lame and loser. watever. ade aku kesah. aku taw life aku macam mane. ade boringnye. ade seronoknye. ade sedihnye. ade gembirenye. mak oi. life aku ade alaala citer indon pon ade gak ni. tolak hero hensem jek. atas sebab hurm pepaham jelah. macam cik ayuni noor kite selalu cakap. 'i love my life' maybe aku patot love life aku jugak kot.

x kesahla kalau hidup orang lain lagi awesome dari aku. hidup aku pon boley jadi lagi awesome dari orang lain kan. kan. haa dengan itu. sekian.


footnote: mode sedang jeles dengan kehidupan orang lain. wat entri dalam keadaan denial dan self-concious. haha.

*picture credit to google image*


1 comment:

...yuNi qEmA... said...

love ur life bebeh!
muahahahah~
a smile can hide thousand tears....so kita pom xtaw pe yg tersurat kn...